Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

13/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

17 Ekim 2023

13/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Çaydamar Mahallesi sakinlerinden , Müzeyyen Gürdal’ın eşi , Ali ve Muzaffer Gürdal’ın babaları , Satılmış Gürdal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çaydamar Camiinde kılınacak cuma namazının ardından Beycuma Korucak Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Satılmış Gürdal’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Seher Kazkondu’nun eşi , Semina Karamustafaoğlu , Emine Özok , Sevil Arfundalı ve Hüseyin Kazkondu’nun babaları , TTK Kozlu Biriminden emekli Maden Başçavuşlarından Ahmet KAZKONDU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Devrek Halilbeyoğlu Köyü Sakalar Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Köy Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ahmet Kazkondu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Karadon Dereiçi sakinlerinden , Dereiçi Cami Derneği Başkanı İsmail DOMBAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karadon Dereiçi Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından TTK Karadon Birim Müdürlüğü arkasındaki aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı İsmail Dombay’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Köy Hizmetlerinden emekli Merhume Hatice Gümüş’ün eşi , Metin ve Mete Gümüş’ün babaları , Mehmet Gümüş ve Mukadder Gebedek’in kardeşi , Enver ve Halit Gümüş’ün amcası , Hulusi GÜMÜŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeşil Mahalle Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kırat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Hulusi Gümüş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.